Culinarum Café

Under vinterhalvåret, innan säsongen 2021, har vårt fantastiska café varierande öppettider och ett varierat utbud. Löpande information om hur caféet har öppet finner du nedan.

Take Away

Vi är glada att kunna erbjuda ekologiskt god fika för beställning och take away. Vi erbjuder beställning av läckra tårtor, bakelser, praliner och saftiga kakor och bullar. Menyn hittar du här.

Öppet för avhämtning fredagar och lördagar kl 10-13.

RING/SMSA DIN BESTÄLLNING SENAST KL. 10 DAGEN FÖRE. TELEFONNUMMER 072-589 00 71

SHOPEN håller öppet när caféet är öppet. Här kan du köpa säsongskort, presentkort och annat smått & gott.

Fixaboxen

För endast 100:- kan du överraska någon du tycker om med konditorns smakfulla val; FIKABOXEN. På fredagar mellan kl. 10-11 erbjuder vi dessutom utkörning i Deje, Olsäter och Forshaga utan extra kostnad.

Beställ via sms och betala via swish. Se i bilden hur du gör. Välkommen med din beställning och gör dig själv eller någon annan glad.

P.S. Vanlig Take Away där du hämtar själv fortsätter som tidigare. Dagar och tider för avhämtning är fredagar & lördagar Kl. 10-13.

White guides cafélista

Numera är vi stolt listade på White Guide Café och så här skriver de i sin kortfattade version om Culinarum Café. 

”Blandningen av gamla turbiner och ny konst är rent svindlande. Köket med hög ambitionsnivå när det gäller ekologiskt, lokalt och hållbart samarbetar med bl a Höje vedugnsbageri. En nybredd macka, bakad på kulturspannmål, toppas med lokal ost och de grönaste grönsaker. Gå en runda i konstutställningen, ta med kaffet till det inre rummet med spännande saker som hänger ner från taket och avrunda med Lustentårtan – en kraftfull chokladtårta med ett lager tryffel, ett lager gelé dekorerad med svarta vinbär och hallon och en klick grädde som fulländar det hela.”

Lämna ett svar