Skolerbjudande

Kreativa besök

Besöket anpassas efter ålder och innehåller tre delar; artwalk, gofika eller fruktbord samt en kreativ workshop. Tid: 2-2,5 timmar. Kostnad: 1000:- + 35:-/person. Fler än 30 st eller mindre än 12 st begär offert.

Kulturdag

Önskar ni fördjupa er i en konstart så erbjuder vi Kulturdag. Välj bland olika konst- och slöjdtekniker som t ex akvarell, tovning, teatersmink, graffiti eller varför inte en heldag med musik eller teater! Vi har många kompetenser i huset och kan skräddarsy kulturdagar för alla åldrar. Kontakta oss för offert och idé.

På egen hand

Ni är alltid välkomna att gå runt och uppleva utställningarna på egen hand. För att det inte ska bli fullt i huset vill vi att ni bokar ert besök, även om ni inte önskar en guide. Ansvarig lärare/personal ska alltid närvara under hela besöket.

Bokning: linn@gamlakraftstationen.se, 072-553 19 90

Varför ska skolan besöka Gamla Kraftstationen?

Föreningen som driver Gamla Kraftstationen är partipolitiskt och religiöst obunden. Hos oss är alla välkomna! Vi är en kulturförening där gränser, tävling och tillhörighet är helt oviktigt. Atmosfären hos oss är tillåtande och främjar därför kreativitet och ett öppet sinne. Vi har också märkt att när elever gjort studiebesök hos oss via skolan är det inte ovanligt att de sedan besöker oss på egen hand. I små samhällen finns få kulturella mötesplatser där barn och unga kan träffas, och därför hoppas vi på att öka samarbetet med skolan. Vi tycker det är roligt när den yngre generationen känner sig ”hemma” när de besöker Gamla Kraftstationen. Hoppas vi ses!

Lämna ett svar